Dokter Slot is gecertificeerd, antroposofisch en integraal arts en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Antroposofische artsen (NVAA). Zijn consulten en behandelingen worden volledig of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekeringen. Uiteraard is dit afhankelijk van de soort (aanvullende) verzekering die de patiënt heeft afgesloten.

Mocht u vragen hebben over onderstaande tarieven kunt u altijd uw vraag mailen aan info@dokterslot.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vraag. Uiteraard is het ook mogelijk om Dokter Slot tijdens het consult aan te spreken met uw vraag over de tarieven.

De tarieven van Dokter Slot:

  • Intake consult (40 minuten) : € 134,50
  • Basis vervolgconsult (20/25 minuten): € 67,50
  • Lang vervolgconsult(30/35 minuten): € 84,50
  • Receptconsult: € 17,50

Wat betreft de kosten van coaching kunt u rechtstreeks bij dokter Slot informeren naar de tarieven. Coaching is namelijk sterk afhankelijk van de soort van coaching en wordt altijd op maat gemaakt.

Intake consult
Het intake consult duurt altijd 40 minuten. In overleg met dokter Slot of de assistente kan de veertig minuten over  twee verschillende consulten verdeeld worden. Bijvoorbeeld als er meer informatie nodig is van andere artsen en/of specialisten, een bloedonderzoek,etc., om de intake procedure goed af te ronden. Het is niet mogelijk om een kortere intake af te spreken omdat Dokter Slot de 40 minuten minimaal nodig heeft om de gehele medische situatie van de betreffende patiënt in kaart te brengen.

Betaling
Na afloop van het consult kan betaald worden bij voorkeur per pin. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kan er ook betaald worden door middel van een bankoverschrijving.

Op basis van de ontvangen rekening kan vervolgens worden gedeclareerd bij de verzekeringsmaatschappij. Uiteraard afhankelijk van de afgesloten (aanvullende) zorgverzekering.

Wijziging van afspraken
Afspraken kunnen tot twee werkdagen (minimaal 48 uur) voor het consult gewijzigd worden.
Als het consult niet tijdig is afgezegd of als de patiënt niet verschijnt op het afgesproken consult zal het consult in rekening worden gebracht.
Afspraken kunnen niet per sms of door het inspreken van voicemail gewijzigd worden.
Voor het wijzigen van afspraken op maandag of dinsdag geldt dat een afspraak tot 4 dagen tevoren, namelijk twee werkdagen en twee weekenddagen ervoor (minimaal 96 uur) kunnen worden gewijzigd.