Skip to main content

Het team

René Slot werkt in en buiten het centrum samen met professionals op vele gebieden zoals; manuele therapie, fysiotherapie, speltherapie voor kinderen, orthopedagogen, biografische gesprekken, EMDR therapie, artsen voor adviezen op het gebied van second opinions etc. Verder is het Paracelsus Medisch Centrum de plek waar kennis op het gebied van integratieve geneeskunde wordt gebundeld en samen met andere medisch specialisten en werkers in de gezondheidszorg wordt samengevoegd tot integrale gezondheidsprogramma’s.

René Slot
René Slot (1956) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam (doktoraal) en behaalde zijn artsexamen aan de Rijksuniversiteit Leiden. Hier studeerde hij verder voor huisarts. Hij is sinds 1985 als arts werkzaam.
Van 1989-2001 was hij werkzaam als huisarts in Deventer.
Vanaf 2001 is hij werkzaam als complementair en preventief arts op het gebied van de integrale geneeskunde.
Hij volgde van 2001-2003 de coachingsopleiding tot menskundig adviseur.
Hij is gecertificeerd lid van de N.V.A.A.

Bert Halfwerk
Bert Halfwerk is Master kinderfysiotherapeut te Zwolle en docent van de master kinderfysiotherapie van Hogeschool Utrecht. Hij is gespecialiseerd in onder meer de ontwikkeling en motoriek van peuters en kinderen in de basisschoolleeftijd en gespecialiseerd in handschriftontwikkeling bij kinderen.