Skip to main content

In het Paracelsus integraal medisch centrum worden gezondheidsprogramma’s ontwikkeld. Deze programma’s staan onder supervisie van René Slot als mede-auteur van de programma’s en als directeur van het Paracelsus integraal medisch centrum. Veelal werken aan de programma’s ook andere artsen en paramedici mee.

Een goed en adequaat behandelplan
Het doel van de programma’s is om patiënten of deelnemers gedurende langere tijd te begeleiden in het oplossen of verminderen van aandoeningen, ziektebeelden of andere problemen zoals mentale of psychische klachten. De programma’s hebben als doel af te stappen van het oplossen van lang durende problemen door een aaneenschakeling van (korte) consulten. Uitgangspunt van het PMC is om mensen te helpen hun problemen op te lossen binnen een van tevoren afgesproken tijd met een goed en adequaat behandelplan; met een begin en een eind en een helder kostenplaatje zonder verrassingen.

Hier vindt u de programma’s die nu ontwikkelt zijn en worden uitgevoerd. Gedurende de komende maanden worden nieuwe gezondheidsprogramma’s ontwikkeld zoals een preventieprogramma en een programma specifiek gericht op kinderen.