De webshop van het Paracelsus Medisch Centrum geeft u de mogelijkheid om voedingssupplementen online te kopen.

Alle middelen en supplementen die in de webshop worden aangeboden zijn van uitstekende kwaliteit. De middelen voldoen aan de hoogste (wettelijke) eisen.

Ingevolge de strenge wetgeving in Nederland betreffende voedingssupplementen is het niet altijd mogelijk om schriftelijk in te gaan op de exacte werking van de supplementen. Dokter Slot of een van de andere medewerkers van het ParacelsusMC kunnen u alle gewenste informatie persoonlijk verstrekken. U kunt hiervoor contact opnemen via mail of telefoon. Klik hier voor ons privacybeleid.

U kunt de middelen bestellen door op het gewenste artikel te klikken en vervolgens de betalingsinstructies te volgen. Door de bestelling te plaatsen heeft u een betaalplicht voor de bestelde producten. De middelen worden u na betaling, binnen 2 tot 7 werkdagen, toegezonden. Indien er voor meer dan €50,- besteld wordt is verzending gratis.

Indien u niet beschikt over internetbankieren of iDEAL-betalingen niet mogelijk zijn kunt u in de webshop de bestelprocedure met betrekking tot de door u gewenste middelen doorlopen. Op het moment dat u gevraagd wordt te betalen stopt u en neemt u handmatig de gegevens over die u heeft ingevuld, te weten: het te betalen bedrag inclusief verzendkosten, de naam van het middel of de middelen en het benodigde aantal, uw naam en het verzendadres . U maakt vervolgens , op de door u gewenste manier, het geld over op rekening NL32 RABO 0110 2678 18 t.n.v. Antromed. Zodra de betaling is ontvangen wordt het bestelde middel verzonden naar het door u vermelde adres. Heeft u vragen over bovenstaande bestelmogelijkheid dan kunt u op werkdagen bellen op nummer 0570-677000. U kunt ook een email sturen met uw vraag naar info@paracelsusmc.nl

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.