Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

De webshop van het Paracelsus Medisch Centrum geeft u de mogelijkheid om voedingssupplementen online te kopen.

Alle middelen en supplementen die in de webshop worden aangeboden zijn van uitstekende kwaliteit en worden gegarandeerd door dokter Slot, arts en directeur van het Paracelsus Medisch Centrum. De middelen voldoen aan de hoogste (wettelijke) eisen.

Ingevolge de strenge wetgeving in Nederland betreffende voedingssupplementen is het niet altijd mogelijk om schriftelijk in te gaan op de exacte werking van de supplementen. Dokter Slot of een van de andere medewerkers van het ParacelsusMC kunnen u alle gewenste informatie persoonlijk verstrekken. U kunt hiervoor contact opnemen via mail of telefoon. Klik hier voor ons privacybeleid.

U kunt de middelen bestellen door op het gewenste artikel te klikken en vervolgens de betalingsinstructies te volgen. De middelen worden u na betaling toegezonden. Indien er voor meer dan €50,- besteld wordt is verzending gratis.

Indien u niet beschikt over internetbankieren of iDeal-betalingen niet mogelijk zijn, kunt u in de webshop bekijken welke supplementen u nodig heeft en vervolgens bellen met de assistente op maandag, dinsdag en donderdag op telefoonnummer: 0570-677000 (tussen 09.00 en 16.00 uur). De assistente kan u vervolgens verder helpen met uw bestelling.